user_mobilelogo

Het inkomen van u en uw partner is de basis van uw financiële welzijn.

Alle minder leuke en leuke uitgaven zijn gebaseerd op het inkomen en vermogen dat u nu heeft. Maar hoe zit dat op het moment dat u of uw partner zonder werk komt te zitten of arbeidsongeschikt raakt?

Het zijn minder leuke situaties om over na te denken, maar de realiteit is wel dat veel mensen vroeg of laat geconfronteerd worden met één van deze situaties. De zekerheid van voldoende inkomsten is dan een hele zorg minder en zorgt er voor dat u zich bezig kunt houden met de zaken die er echt toe doen (het vinden van werk of werken aan herstel van uw arbeidsongeschiktheid). Niets is vervelender voor u en uw gezin dan dat u door werkloosheid gedwongen moeten verhuizen doordat de hypotheeklasten te hoog zijn.

Door de steeds verder terugtredende overheid en de afnemende sociale voorzieningen is het aanvullend verzekeren van inkomen geen overbodige luxe.

Wij adviseren u graag en deskundig over uw financiële toekomst, zodat u zich zonder zorgen bezig kunt houden met de dingen in het leven waar het echt om draait.

Klanten aan het woord

"Een hypotheek om een huis te kopen als zelfstandige. En nog niet eens twee jaar voor jezelf bezig. Vergeet het maar. Geen financiële instelling die daar iets in ziet. Behalve bij BorghHave. "

Lees meer >>>

BorghHave | Heereweg 339 | 2161 BL | Lisse | Telefoon 0252 24 19 60 | info@borghhave.nl

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design