user_mobilelogo

Ruud Verweij en Gert Jan Jongejan namen in februari 2002 het besluit om zelf een financieel advies kantoor te starten.

Ruud en Gert Jan hebben elkaar “gevonden” in de periode 1996 – 1998, beiden werkten toen bij ING Bank Duin & Bollenstreek. Gert Jan als accountmanager Particulieren bij ING Bank Hillegom en Ruud als Hypotheekspecialist voor regio Duin&Bollenstreek.

Van 1998 tot 2002 hebben zij samen gewerkt voor een financieel advieskantoor te Hillegom/Nieuw-Vennep, beiden als financieel adviseur.

Begin 2002 namen zij het besluit zelf een financieel advieskantoor op te richten. Een naam werd snel gevonden en een strategie uitgezet. De vestigingsplaats, Lisse, was snel besloten.

In de maanden die volgden werden velen stappen genomen om in juni van 2002 te starten. Een pand gezocht en snel gevonden. Het was een oud herenhuis, die door ons zelf en pa Jongejan werd verbouwd tot een leuk kantoor. We wisten dat als eigenaar pand een pachter voor restaurant kon vinden, wij al weer snel het pand moesten verlaten. En zo geschiedde, want in februari van 2003 zijn wij verhuisd naar Heereweg 249, een voormalige showroom van een auto dealer.

Wij huurde het pand voor een periode van drie jaar van gemeente Lisse. Een fantastisch pand, waar wij heerlijk hebben gewerkt. Het pand had 1 nadeel, door het vele glas werd het op zonnige dagen erg warm.

Onze visie dat wij niet meer dan twee afspraken per adviseur per dag doen spreekt velen aan. Wij gaan voor kwaliteit en niet kwantiteit. Het is meteen vanaf de start razend druk.

Er is genoeg tijd in het gesprek om goed de doelstellingen en wensen van relaties te inventariseren, uit te werken en een advies te komen. Het duurt dan ook niet lang of Ruud en Gert Jan hebben administratieve ondersteuning nodig. Die wordt gelukkig al snel gevonden.

Wij specialiseren ons steeds meer op bepaalde vlakken van de financiele dienstverlening. Hypotheekadvies en Inkomensplanning, oftewel wat wordt het (resterend) inkomen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en het bereiken van pensioengerechtigde leeftijd.

In 2005 besluiten wij te verhuizen naar ons huidige pand aan de Haven 2 te Lisse.

Vertrouwen is heel belangrijk voor ons en relaties. Samen met onze persoonlijke benadering is het steeds weer een uitdaging om in de wirwar van regels, fiscaliteiten, etc. een duidelijk verhaal over te brengen.

Klanten aan het woord

"Een hypotheek om een huis te kopen als zelfstandige. En nog niet eens twee jaar voor jezelf bezig. Vergeet het maar. Geen financiële instelling die daar iets in ziet. Behalve bij BorghHave. "

Lees meer >>>

BorghHave | Heereweg 339 | 2161 BL | Lisse | Telefoon 0252 24 19 60 | info@borghhave.nl

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design