Ruud Verweij en Gert Jan Jongejan namen in februari 2002 het besluit om zelf een financieel advies kantoor te starten.

Ruud en Gert Jan hebben elkaar “gevonden” in de periode 1996 – 1998, beiden werkten toen bij ING Bank Duin & Bollenstreek. Gert Jan als accountmanager Particulieren bij ING Bank Hillegom en Ruud als Hypotheekspecialist voor regio Duin&Bollenstreek.

Van 1998 tot 2002 hebben zij samen gewerkt voor een financieel advieskantoor te Hillegom/Nieuw-Vennep, beiden als financieel adviseur.

Begin 2002 namen zij het besluit zelf een financieel advieskantoor op te richten. Een naam werd snel gevonden en een strategie uitgezet. De vestigingsplaats, Lisse, was snel besloten.

In juni 2002 zijn wij gestart in een oud herenhuis aan de Heereweg om vervolgens in februari van 2003 te verhuizen naar Heereweg 249, een voormalige showroom van een auto dealer.

Onze visie dat wij niet meer dan twee afspraken per adviseur per dag doen spreekt velen aan. Wij gaan voor kwaliteit en niet kwantiteit. Het is meteen vanaf de start razend druk.

Er is genoeg tijd in het gesprek om goed de doelstellingen en wensen van relaties te inventariseren, uit te werken en een advies te komen. Het duurt dan ook niet lang of Ruud en Gert Jan hebben administratieve ondersteuning nodig. Die wordt gelukkig al snel gevonden.

Wij specialiseren ons steeds meer op bepaalde vlakken van de financiële dienstverlening. Hypotheekadvies en Inkomensplanning, oftewel wat wordt het (resterend) inkomen bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en het bereiken van pensioengerechtigde leeftijd.

In 2005 verhuisden wij naar het pand aan de Haven 2 te Lisse maar na 10 jaar besloten wij te verhuizen naar Heereweg 339. 

Een fantastisch pand, waar we met veel plezier werken en met voldoende eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Vertrouwen is heel belangrijk voor ons en relaties. Samen met onze persoonlijke benadering is het steeds weer een uitdaging om in de wirwar van regels, fiscaliteiten, etc. een duidelijk verhaal over te brengen.