Ruud Verweij Ik ben getrouwd met Truus, heb 4 dochters en een zoon en woon in het hart van de Bollenstreek, Voorhout, in gemeente Teylingen.

Ik ga er voor………….!

Naar mijn werk ga ik graag en met veel plezier. Ik heb de wil om vaak moeilijke materie begrijpend op mijn relaties over te brengen. Vertrouwen en betrouwbaar zijn woorden die bij mij passen. Vaak voel ik een persoonlijke betrokkenheid; dé basis voor het aangaan van een langdurige relatie.

Ik typeer mijzelf als een relatiegerichte, deskundig financieel adviseur en ben altijd met mijn eigen ontwikkeling bezig. Naast Erkend Financieel Adviseur ben ik ook gecertificeerd Hypothecair Planner.

Graag wil ik ook bestaande en nieuwe relaties bijstaan in hun proces bij het verbreken van de relatie. In 2012 heb ik daar toe de opleiding tot Erkend Echtscheidingsplanner aan de Fonteys Hogeschool in Eindhoven met goed gevolg afgerond.

Iedere relatie is anders en geeft de uitdaging om een passend advies te geven.

Daarnaast heb ik veel interesses en hobby’s, zoals bijvoorbeeld: tuinieren, koken, sporten en vooral leuke en gezellige dingen doen met ons gezin. Ook ben ik elftalbegeleider van team Dames 3 Handbalvereniging Foreholte. Sinds mei 2013 ben ik bestuurslid van Handbalvereniging Foreholte, met portefeuille PR/Sponsoring en communicatie. Ik ben u graag van dienst.

Tot ziens bij BorghHave!