user_mobilelogo

Ruud VerweijGetrouwd met Truus en heeft 5 kinderen.

Wonend in hart van Bollenstreek, Voorhout, in gemeente Teylingen.

Gaat er voor…………. Gaat graag naar zijn werk en heeft de wil om vaak moeilijke materie begrijpend op relatie over te brengen.

Vertrouwen en betrouwbaar zijn woorden die bij hem passen.

Ruud is een relatiegerichte, deskundig financieel adviseur. Die ook altijd met zijn eigen ontwikkeling bezig is. Naast Erkend Financieel Adviseur is Ruud gecertificeerd Hypothecair Planner.

Graag wil hij ook bestaande en nieuwe relaties bijstaan in hun proces bij het verbreken van de relatie. Hij heeft daar toe in 2012 de opleiding tot Erkend Echtscheidingsplanner aan de Fonteys Hogeschool in Eindhoven met goed gevolg afgerond.

Heeft veel interesses, maar is bovenal persoonlijk betrokken bij zijn relaties. Iedere relatie is anders en geeft de uitdaging om een passend advies te geven.

Hobby’s zijn tuinieren, koken, sporten en vooral bezig zijn met gezin.

Leuke en gezellige dingen samen doen.

Is elftalbegeleider van team Dames A1 Handbalvereniging Foreholte. Sinds mei 2013 bestuurslid van Handbalvereniging Foreholte, met portefeuille PR/Sponsoring en communicatie.

 

Klanten aan het woord

"Een hypotheek om een huis te kopen als zelfstandige. En nog niet eens twee jaar voor jezelf bezig. Vergeet het maar. Geen financiële instelling die daar iets in ziet. Behalve bij BorghHave. "

Lees meer >>>

BorghHave | Heereweg 339 | 2161 BL | Lisse | Telefoon 0252 24 19 60 | info@borghhave.nl

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design