user_mobilelogo

Een verzekering bij werkloosheid zorgt er niet voor dat u niet ontslagen wordt, wel zorgt het voor een dekking van uw inkomen op het moment dat u onvrijwillig werkloos wordt.

In de huidige economische tijden is er steeds minder zekerheid over het hebben van werk. Dat werkloosheid een grote impact heeft op u, uw gezin en uw financiële situatie zal u duidelijk zijn. Daarom is het goed om te weten dat u zich kunt verzekeren voor de financiële gevolgen van onvrijwillige werkloosheid.

Vaste lasten gedekt

Een verzekering bij werkloosheid kan een prima oplossing zijn om uw vaste lasten te verzekeren. Zo komt u niet direct in de financiële problemen, u heeft dan immers al genoeg aan uw hoofd.

Advies

Samen met u kunnen wij bepalen wat in uw situatie de hoogte van de verzekerde maandlasten zou moeten zijn en wat uw eigen risicoperiode kan zijn. Hoe langer de eigen risicoperiode hoe lager de premie. Als wij dit hebben bepaalt dan zullen wij de diverse verzekeraars voor u vergelijken u het beste aanbod presenteren.

Klanten aan het woord

"Een hypotheek om een huis te kopen als zelfstandige. En nog niet eens twee jaar voor jezelf bezig. Vergeet het maar. Geen financiële instelling die daar iets in ziet. Behalve bij BorghHave. "

Lees meer >>>

BorghHave | Heereweg 339 | 2161 BL | Lisse | Telefoon 0252 24 19 60 | info@borghhave.nl

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design