Einde rentevaste periode

De rentevastperiode van uw hypotheek loopt (bijna) af, wat nu?

Uw huidige hypotheek heeft u jaren geleden afgesloten op basis van uw persoonlijke situatie destijds. Het kan zijn dat deze situatie inmiddels gewijzigd is, denk aan het krijgen van kinderen, meer of minder werken van uw partner of een veranderde woonwens.

Ook kan de waarde van uw woning gestegen zijn, waardoor u geen zogenaamde “topfinanciering” meer nodig heeft en daardoor kunt profiteren van een lagere rente.

Bij het aflopen van uw rentevastperiode heeft u de mogelijkheid om zonder het betalen van een boeterente een andere termijn voor uw hypotheekrente te kiezen of over te stappen naar een andere hypotheekverstrekker. Het overstappen naar een andere hypotheekverstrekker kan door betere voorwaarden of een lagere rente zeer interessant zijn en u mogelijk veel geld besparen.

Niet alleen kunnen wij het verlengingsvoorstel van uw huidige hypotheekverstrekker beoordelen, wij zullen ook actief op zoek gaan naar goede alternatieven, zodat u kunt kiezen voor de hypotheek met de beste voorwaarden en de laagste rente.

Onze erkende hypotheekadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Financieel Adviseur Ruud helpt u graag verder.