Geschiedenis

Onze geschiedenis

Ruud en Gert Jan kennen elkaar al in de periode dat ze tussen 1996  en 1998 bij de ING werkten. Gert Jan als accountmanager Particulieren en Ruud als hypotheekspecialist voor de regio Duin & Bollenstreek.

Van 1998 tot 2002 hebben zij samen gewerkt voor een financieel advieskantoor te Hillegom/Nieuw-Vennep, beiden als financieel adviseur.

In 2002 hebben zij het besluit genomen om BorghHave op te richten in Lisse. Begonnen in een oud herenhuis aan de Heereweg om vervolgens in februari van 2003 te verhuizen naar de Heereweg 249 in Lisse.

Onze visie dat wij niet meer dan twee afspraken per adviseur per dag doen spreekt velen aan. Wij gaan voor kwaliteit en niet kwantiteit. Er is genoeg tijd in het gesprek om goed de doelstellingen en wensen van relaties te inventariseren, uit te werken en een advies te komen. Het is meteen vanaf de start razend druk.
Het duurt dan ook niet lang of Ruud en Gert Jan hebben administratieve ondersteuning nodig.

Vanwege drukte is de wens gekomen om een extra financieel adviseur aan te trekken, zodoende is in 2018 Michael bij het team gekomen. Met zijn financiële achtergrond die hij heeft opgedaan bij de Rabobank bleek dit een goede match.