werkwijze-borghhave

Onze werkwijze

Onze werkwijze

De kracht van een persoonlijke aanpak

Wij onderscheiden ons al jaren door onze persoonlijke aanpak met onze klanten. Samen met u brengen wij uw financiële situatie in kaart en wordt een stappenplan opgesteld.

Wij werken niet volgens vaste patronen. Iedere klant krijgt persoonlijke aandacht. Niet alleen nieuwe klanten, maar juist ook de bestaande klanten. Met bestaande klanten voeren wij eens per 3 jaar een onderhoudsgesprek, zodat de klant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, wij de actuele persoonlijke situatie in kaart brengen en wij bij gewijzigde omstandigheden direct een aansluitend advies kunnen geven.

Wij zijn een strateeg in financiën; een financieel advieskantoor voor de particulier en de zelfstandig ondernemer. Wij zijn specialist op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Financiële Planning

Gezien de complexiteit, de steeds veranderende (sociale-) wetgeving en de vele keuze mogelijkheden van de aanbieders is het noodzakelijk om voor een goed advies een deskundig financieel adviseur in te schakelen. Door onze permanente educatie zijn wij in staat u een kwalitatief hoogwaardig advies te geven. Het is daarom niet voor niets dat klanten onze dienstverlening op de website van Advieskeuze.nl hoog waarderen.

Wij vinden een persoonlijke aanpak noodzakelijk en onderscheiden ons daarmee ook van veel andere kantoren. Wij nemen de klant van begin tot het eind bij de hand en gaan het hele adviseringsproces samen door. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt uw situatie geïnventariseerd en aan de hand van uw wensen en doelen stellen wij een advies op. Zo weet u altijd snel waar u aan toe bent en wat uw mogelijkheden zijn.

Onafhankelijkheid

Wij zijn in het advies geheel onafhankelijk. Wij kunnen voor u de beste partij selecteren en daar uw hypotheek en/of verzekering(en) onderbrengen.

Zowel Ruud, Gert Jan en Michael zijn Erkend Hypotheek Adviseur en Erkend Hypothecair Planner. Daarnaast hebben Ruud en Gert Jan de studie tot Register Echtscheidingsadviseur succesvol afgerond.

Maak kennis met ons team!