Bent u op zoek naar een nieuwe hypotheek of wilt u weten of uw bestaande hypotheek goedkoper kan?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een hypotheek is vaak de grootste maandelijkse uitgave, waarbij een verplichting wordt aangegaan voor een lange periode. Het is daarom van groot belang dat u een hypotheek heeft die niet alleen nu, maar ook in de toekomst past bij uw persoonlijke situatie. Een deskundig advies is dan ook noodzakelijk om deze doelstelling te realiseren.

Ons uitgangspunt bij het afsluiten van een hypotheek is dan ook, dat u prettig wilt wonen en leven. Afhankelijk van uw wensen en eisen adviseren wij u, welke hypotheek het best past bij uw persoonlijke situatie. U krijgt een hypotheekadvies op maat. Alle aspecten die voor u van belang kunnen zijn, zoals uw te verwachten inkomen in de toekomst, vermogen en belastingtips, nemen wij mee in ons advies. Zo bent u verzekerd van een goede hypotheek en weet u precies wat uw maandlasten zijn. Dat is een hypotheek zonder zorgen. 

Wij zijn een erkend hypotheekadviseur en werken onafhankelijk. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan banken of verzekeraars en kunnen wij voor u op zoek gaan naar de laagste rente tegen de beste voorwaarden.

Dat onze werkwijze en persoonlijke aandacht werkt, blijkt wel uit het feit dat klanten onze dienstverlening op de website van Advieskeuze.nl hoog waarderen.