arbeidongeschiktheid-borghhave

Verzekeringen

Verzekeringen

Grote risico’s dekt u af met passende verzekeringen. Oftewel: een verzekering met een lage premie en gunstige, bij u passende voorwaarden.
Als onafhankelijk verzekeringsadviseur kunnen wij u daar bij helpen door verzekeringen op basis van premies en voorwaarden met elkaar te vergelijken

Zo weet u zeker dat u een verzekering kiest die aansluit bij uw behoeften. Zowel nu als later.

De meest voorkomende verzekeringen zijn als volgt:

Overlijdensrisicoverzekering: deze verzekering keert een bedrag uit aan de nabestaanden als u of uw partner komt te overlijden, zodat zij de hypotheek kunnen aflossen of de maandlasten voor het huis kunnen betalen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering: deze verzekering is bedoeld voor ondernemers en keert geld uit als u tijdelijk of blijvend (deels) arbeidsongeschikt raakt en daardoor minder of niets kunt verdienen met uw gebruikelijke werk (of soortgelijk werk). De precieze voorwaarden verschillen per verzekering.

Opstalverzekering: met deze verzekering dekt u schade af aan de buitenkant van uw woning en alles wat vastzit aan uw woning (zoals het dak en de kozijnen).

Inboedelverzekering: deze verzekering is bedoeld om schade af te dekken aan alles wat los in uw woning staat (meubels, apparatuur, etc.).

Rechtsbijstandsverzekering: vanuit deze verzekering hebt u recht op een jurist of advocaat als u in een conflict verwikkeld raakt met bijvoorbeeld een werkgever, buren of een winkel waar u iets koopt.

Aansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering keert een bedrag uit aan andere mensen als u per ongeluk schade toebrengt aan de eigendommen van iemand anders of aan een persoon (bijvoorbeeld wanneer uw hond per ongeluk de televisie van uw zus omvergooit).

Reisverzekering: hiermee verzekert u uzelf en/of uw eigendommen als u op vakantie gaat of een weekend weg bent (bijvoorbeeld als u kosten maakt voor opname in een buitenlands ziekenhuis of als uw camera wordt gestolen). Er bestaan zowel doorlopende reisverzekeringen als kortlopende reisverzekeringen.

Annuleringsverzekering: Een annuleringsverzekering is bedoeld om u een bedrag te vergoeden als u een geplande vakantie niet kunt maken of uw reis vroegtijdig moet onderbreken door een ernstige gebeurtenis. Bijvoorbeeld als u ziek wordt, als u betrokken raakt bij een ongeval of als een familielid plotseling overlijdt of ziek wordt. Er bestaan zowel doorlopende annuleringsverzekeringen als kortlopende annuleringsverzekeringen.

Autoverzekering: de verplichte verzekering voor elke auto-eigenaar waarmee u schade afdekt die u bij anderen veroorzaakt (bijvoorbeeld als u een auto beschadigt of als een medeweggebruiker door een aanrijding met uw auto gewond raakt). U kunt er verder voor kiezen om een uitgebreide autoverzekering te nemen die méér dan alleen dekking biedt voor schade aan anderen.

Een goed advies over een af te sluiten verzekering is van belang. Niet alleen wilt u zeker zijn dat de verzekering aansluit bij uw behoeften en wensen, ook wilt u het beste product tegen de laagst mogelijke premie. Maak daarom gebruik van onze onafhankelijke expertise. Wij inventariseren uw persoonlijke situatie en vergelijken diverse verzekeraars, dit kan u veel geld besparen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Financieel adviseur Michael helpt u graag verder.